Home

Verhaal en taal: tips voor creatief schrijven

Verhaal en taal: Over mij

Op mijn zestiende schreef ik mijn eerste boek, dat ik uitgaf in eigen beheer bij uitgeverij Free musketeers. Drie jaar later volgde het tweede. Sinds ik op die manier heb kunnen proeven van het schrijverschap, is mijn passie voor schrijven steeds verder gegroeid; ik heb me verdiept in verschillende schrijftechnieken en ben mee gaan doen aan schrijfwedstrijden. Daardoor is schrijven nog leuker en diepgaander voor me geworden.
Sinds november 2019 post ik elke week een tip op dit schrijversblog. Daarnaast schrijf ik ook tips voor de website Schrijven Online. Die zijn ook deze blog terug te lezen.

Manuscriptredactie verhaal en taal

Manuscriptredactie is een uitkomst als je na het lezen van de schrijftips op de blog van verhaal en taal nog steeds vastloopt met schrijven. Mocht je alsnog moeite hebben om bepaalde schrijftips en schrijftechnieken toe te passen, neem dan gerust contact met me op voor manuscriptredactie,
Ik heb een overzicht van mijn diensten in mijn webshop staan.
Mocht je meteen grondig willen oefenen met schrijven, dan kun je bij mij ook een cursus ‘autobiografie schrijven’ volgen. De cursus geef ik in opdracht van de ondernemersschool. De cursus is gericht op het schrijven van een (auto)biografie, maar er komen ook diverse schrijftechnieken aan bod die die iedere romanschrijver moet beheersen.

Neem voor vragen gerust contact me op via nadinevandesande@outlook.com.


Ik hoop mijn passie voor schrijven aan anderen te kunnen overdragen en mijn lezers te helpen groeien in hun schrijfproces.

Hopelijk levert mijn blog je veel bruikbaars en ook leesplezier op!

Nadine van de Sande


Leer beter schrijven

Ik behandel elke week een nieuwe schrijftechniek. Blijf op de hoogte en abonneer je om je eigen verhaal steeds beter te kunnen maken


Zakelijke gegevens verhaal en taal

KvK-nummer: 76420019
btw-nummer: NL003089558B71
emailadres: nadinevandesande@outlook.com